Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ (2) Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(12) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}




Διαβαστε το αυθεντικο εδω!





Για αλλη μια φορα, τα γεγονοτα ανανεωνουν την ιστορια...

Οσοι πιανουν, και ειδαν, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, με καταλαβαινουν... Βγηκε παλιος παραγοντας του Πανιωνιου ονοματι Τασος Ερμειδης και ειπε οτι ο πατερας του "σημερινου" Κου Σπαθα, ναι βρε, του διαιτητή, ειχε πεσει στα ποδια του Καπετανιου Ρινγκο Γιωργου Βαρδινογιαννη και τον παρακαλουσε να τον κρατησει για αλλη μια χρονια στους πινακες διαιτητσιας του ελληνικου πρωταθληματος...

Ενταξει τι αλλο να πουμε!

Τα συμπερασματα ειναι δικα σας...



Συμπληρωματικα, απο το  http://thessbomb.blogspot.com/2011/03/blog-post_9873.html 


«Το περσινό παιχνίδι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ ήταν στημένο», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Τάσος Ερμείδης σε συνέντευξή του στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (FM 100).

«Δεν φταίει μόνον ο Μπέος για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το περσινό ματς Αρη-ΠΑΟΚ (2-0) ήταν στημένο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όχι του Αρη! 
Φρόντισαν γι’ αυτό ο Γιάννης Σπάθας, ο Μητρόπουλος και ο Βαρούχας», τόνισε.


Να σημειωθεί ότι ο κ. Ερμείδης αναφέρεται στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ήταν στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκονταν στην κορυφή. Μετά από την ήττα αυτή, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ουσιαστικά, έχασε όσες ελπίδες είχε για την κατάκτηση του τίτλου.


Υ.Γ: Ο Τάσος Ερμείδης είναι ο πρόεδρος του Πανιωνίου που σε ένα βράδυ 'έχασε' 6 παίκτες του Πανιωνιου, για να φύγει ο Μαραγκός για τον Παναθηναϊκό 'Ξέχασε' να ανανεώσει τα δελτία τους Μεγάλες βαρδινογιαννικές στιγμές!






Δεν υπάρχουν σχόλια: