Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

εκτακτο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ(3) Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(23) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}





Διαβαστε το αυθεντικο εδω!







ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ...ΤΟ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ..ΜΕΡΟΣ 3ο 
ΕΠΙΣΗΣ Η μεταγραφή Γκίτση Εθνος, 21/04/2002 : "Απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε παραμονές του αγώνα της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική, με πρωταγωνιστές τον παίκτης της αχαϊκής ομάδας, Παναγιώτη Γκίτση, τον πρόεδρο, Αρη Λουκόπουλο και μια εταιρία... κούριερ! Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Παναγιώτης Γκίτσης αποφάσισε να στείλει ένα φάκελο στον πρώην τεχνικό της Παναχαϊκής και νυν του Εθνικού Αστέρα, Σπύρο Λιβαθηνό... Ο φάκελος περιείχε φωτογραφίες του παίκτη και φωτοτυπία της ταυτότητας του με σκοπό να μεσολαβήσει ο κ. Λιβαθηνός ώστε να βρει μάνατζερ που θα τον αναλάβει καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο φάκελος ωστόσο έφτασε καθυστερημένα στον κ.Λιβαθηνό καθώς, σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή, οι άνθρωποι της εταιρίας αποφάσισαν πριν τον στείλουν, να... τον ανοίξουν αλλά και να ειδοποιήσουν τον Αρη Λουκόπουλο. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε με τον παίκτη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον Παναγιώτη Γκίτση, ο οποίος κατέθεσε μήνυση "κατά παντός υπεύθυνου" τονίζοντας: "Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μειώσω την Παναχαϊκή, ούτε θα έκανα κίνηση για πιθανή μετεγγραφή μου στην ομάδα του Εθνικού Αστέρα την στιγμή μάλιστα που βρίσκεται πολύ κοντά στη Β' Εθνική και εγώ έχω δεχτεί καλύτερες προτάσεις....". Ο παίκτης τόνισε ότι είναι "αθώος" και τελικά αγωνίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπου μάλιστα πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης (2-2), το οποίο και πανηγύρισε έξαλλα".

 
Εθνος, 19/03/2002 : "Βροχή πέφτουν οι προτάσεις για τον Παναγιώτη Γκίτση. Ο αμυντικός της Παναχαϊκής βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο της Ξάνθης ενώ και αλλες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, ο Γκίτσης αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση μετά το τέλος του πρωταθλήματος ενώ σύντομα αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αρη Λουκόπουλο, καθώς η πατρινή ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να του ανανεώσει το συμβόλαιο. 
Εθνος, 14/05/2002 : "Και από τον Σάντος στον... Παναγιώτη Γκίτση! Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός της Παναχαϊκής συμφώνησε με τον Αγγελο Φιλιππίδη για συμβόλαιο 2+2 χρόνων αλλά μάλλον θα καταλήξει στον...ΟΦΗ. Ο μάνατζερ του παίκτη φέρεται να συναντήθηκε με τον έκπτωτο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Αγγελο Φιλιππίδη, με τον οποίο συμφώνησαν για την συνεργασία των επόμενων ετών. Παρουσία του Φερνάντο Σάντος, με την επιστροφή του Πορτογάλου τεχνικού στη χώρα μας, θα τεθούν επί τάπητος οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Ο νέος προπονητής των "πρασίνων" που γνωρίζει τις μέχρι σήμερα κινήσεις της διοίκησης (ο Κωνσταντινίδης θα υπογράψει, μέσω του μάνατζερ του, αύριο ή μεθαύριο ενώ ο Λίνκαρ θα έρθει στο τέλος του μήνα) και έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τις ανάγκες της ομάδας θα είναι στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα και θα δώσει τις κατευθύνσεις του. Στο τέλος του μήνα θα γίνει συνάντηση των αρχηγών με τον κ. Φιλιππίδη με θέμα το ύψος του πριμ στους παίκτες από τη β' φάση των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ". 
Εθνος, 03/07/2002 : "Ο ΟΦΗ παρουσίασε και επίσημα τον 27χρονο αμυντικό την Τετάρτη ενώ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος, Νίκος Δουλουφάκης, η κρητική ομάδα κινείται και προς άλλες κατευθύνσεις. Ο Παναγιώτης Γκίτσης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 102.000 ευρώ (35 εκατομμύρια δραχμές), φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη νέα του ομάδα: "Ηρθα σε ένα σύλλογο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για έναν ποδοσφαιριστή", ήταν τα λόγια του." Ο τότε προπονητής του ΟΦΗ, Ζντένεκ Σκάζνι, αποδείχθηκε "πιστό σκυλί". Ζητούσε παίκτες σε όλες τις θέσεις εκτός από αμυντικό, του φέρνουν το Γκίτση και το ξεφουρνίζει : "Έχω δει τον Γκίτση και τον υπολογίζω". Τελικά ο Γκίτσης έμεινε μόνο 6 μήνες στον ΟΦΗ . Έπαιξε σε 4 ματς ως αλλαγή και μετακινήθηκε σε άλλο... δορυφόρο, τον Ακράτητο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: