Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΟΣ ΦΟΒΗΤΡΟ Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(41) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}







Διαβαστε το αυθεντικο εδω!


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Α8ΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ".ΤΕΤΑΡΤΗ 29/11/95.Α.Φ. 14598.ΣΕΛΙΔΕΣ 26-27 Αντρέας μικρούτσικος (τραγουδιστής,οπαδός του παναθηναϊκού): "πάντως να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Οι φιλα8λοι του παναθηναϊκού είναι αριστοκράτες,απαιτητικοί,λογικοί.Δεν είναι θερμόαιμοι φιλα8λοι να τρέχουν πίσω από την ομάδα τους όπου πάει.Ο παναθηναϊκός δεν έχει οπαδούς-εκτός ελαχίστων ε3αιρεσεων-έχει φιλάθλους". 

ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΒΗΣ(ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ) ".....καταθέτοντας προσωπικές εμπειρίες επισημαίνω πως στους 10 φιλα8λοuς του παναθηναϊκού που θυμούνται να πάνε στο γήπεδο και μου τηλεφωνούν,οι οκτώ ενδιαφέρονται για πρόσκληση και μόλις οι δυο για εισιτήριο....". 

ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ.ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ(ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ) ."....στην ελλαδα?μιζερια.εισητηριον,βεβαιως βεβαιως.Ο κόσμος περίμενε να δει τον Κατράκη από κάποιες τηλεοπτικές προβολές 'η μεταφορές έργων στη μικρή ο8ονη.Ιδου λοιπον.Σαν οπαδοί του Κατράκη αντιδρούν και οι φίλοι του παναθηναικου.Τηλεοραση και άγιος ο 8εος....". 

ΙΔΙΟ ΦΥΛΛΟ.ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ(ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ) ."....χωρίς,βέβαια,να δημιουργεί την ατμόσφαιρα συμπαράστασης.Πρόσφατο παράδειγμα το 0-0 με την Πορτο,όταν οι οπαδοί(φιλα8λοι) του παναθηναϊκού ήταν σα να έβλεπαν θεατρική παράσταση.....". 

ΕΦ. "ΣΠΟΡΤΑΙΜ".Α.Φ. 659.ΣΕΛΙΔΑ 5.ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4/96.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΑΕΚ. "στο γήπεδο υπήρχαν 40000 φιλα8λοι και εμείς νομίζαμε ότι παίζαμε εκτός εδρας.Το ολυμπιακό στάδιο έμοιαζε περισσότερο με εκκλησια.Ισως και λόγο τον ημερων.Ποιος ξερει.δεν πειραζει.εμεις είμαστε συνηθισμένοι....". 

ΕΦ. "ΤΟ ΦΩΣ".ΤΡΙΤΗ 7/11/95.Α.Φ. 9769.ΣΕΛΙΔΕΣ 1-6.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΧΑ ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ. "πραγματικά νιώθουμε πίκρα για τον κόσμο..όταν κάνει κρύο,οι φιλα8λοι του παναθηναϊκού κάθονται στο σπίτι.οταν χιονίζει πάνε για σκι,οταν κάνει ζέστη πάνε για μπάνιο.τι να πούμε?....". 

ΕΦ. "ΤΟ ΦΩΣ".ΣΕΛΙΔΑ 11.ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 9/4/96.Α.Φ. 9898.ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ είκοσι πέντε ολόκληρα εκατομμύρια κόστισε στον πρόεδρο του παναθηναϊκού η έβδομη σταυροφορία.....μιλάω για την αιμοδοσία τον άπορων λέει οπαδών της ομάδας,την επιχορήγηση του καραβανιού που ξεκίνησε,απο προχθές κιόλας,για να καταλάβει το Παρίσι.Αν βάλετε και τα 10 εκατομμύρια που έδωσε για να αγοράσει έξτρα εισιτήρια,με πλούσιο καπέλο,απο τους Ισπανούς 'η τους ΡΩΣΟΥΣ,η λυπητερή φτάνει στα τριάντα πέντε.Τριάντα πέντε εκατομμύρια μόνο και μόνο για να φτάσει ως την πόλη του φωτός ο έκτος παίκτης.για να παίξουν έξι εναντίον πέντε.....

" εφ. "α8λητικη ηχω".ΤΡΙΤΗ 3/12/98.ανακοίνωση τον Athens fans-ΜΠΡΑΧΑΜΙ club,καταλήγει ως εξής. "...υ.γ.1:8α 8ελαμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο για την όποια βοήθεια μας πρόσφερε στην εκδρομή για τη 8εσσαλονικη..."


Δεν υπάρχουν σχόλια: