Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΡΥΛΟΣ! Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(43) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}







Διαβαστε το αυθεντικο εδω!



ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ… ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? 

ΕΙΝΑΙ: 









1. Αυτός που εισήγαγε στο ποδοσφαιρικό στερέωµα το "βαλιτσοφόρο παράγοντα" και τον διατήρησε επί δεκαετίες. 

2. Αυτός που έγινε εκλεκτός της Χούντας του Παπαδόπουλου και της Δέσποινας και ευνοήθηκε σκανδαλωδώς και αποδεδειγμενα από την "υψηλή" εύνοιά τους 

3. Αυτός που έφτιαξε τους πυλώνες του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα και ποιος ξέρει τι άλλο στη Ρουµανία, Ουκρανία και τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο όµιλος στον οποίο ανήκει. 

4. Αυτός που ξεκίνησε τα παραρτήµατα τύπου Κορίνθου, Απόλλωνα, Δόξα Δράµας, Αθηναϊκού, και έχει σκορπίσει "προπονητές" πρώην παίκτες του στις περισσότερες οµάδες της Α’ Eθνικής για ευνόητους λόγους. 

5. Αυτός είχε  παραρτήµατα (ΟΦΗ) και ξεκινάει µε βεβαιωµένους 6 πόντους σε κάθε πρωτάθληµα.(όταν ο ΟΦΗ είναι στην Α’ εθνικη) 

6. Αυτός που δυσφηµεί τη χώρα στην UEFA γράφοντας στα παλαιότερα των υποδηµάτων του (ναι,καλα καταλαβατε, στα παλια του τα παπουτσια) τις διατάξεις περί πολυιδιοκτησίας. 



7. Αυτός που ξεκίνησε τις περίφηµες "ελληνοποιήσεις" του µαύρου ''Έλληνα'' Ντεµέλο, του Αγκουερόπολις, τόυ Νέλσον και άλλων (πχ Ροτσα, Χατζι κλπ). 

8. Αυτός που νεκρανάστησε τον -από το Αιγάλεω- Μπουµπλή στο όνοµα του βέρου Ινδιάνου της Αργεντινέζικης Πάµπας, Χουάν Ρότσα. 

9. Αυτός που για τον ίδιο λόγο έστησε παράνοµο δίκτυο ελληνοποιήσεων για να εκδώσει ψεύτικα διαβατήρια, ψεύτικα πιστοποιητικά γεννήσεων, ψεύτικες αστυνοµικές ταυτότητες, ψεύτικα απολυτήρια στρατού σε συνεργασία µε ένα στρατό από επίορκους δηµόσιους υπάλληλους. 

10. Αυτός που έχει καταδικαστεί ΕΠΙΣΗΜΑ για τα παραπάνω. Μοναδικός αυτός από όλες τις ελληνικές οµάδες που συμμετεχουν στα ελληνικα πρωταθληματα. 

11. Αυτός που έφερε στην Ελλάδα το "θεσµό" του µπουκαρίσµατος στα γήπεδα µε πιστόλια, το καβάληµα των κάγκελων "για την προστασία του αθλήµατος" 

12. Αυτός που απειλεί αστυνοµικούς µε µετάθεση στα σύνορα όταν δεν κάνουν τα κέφια του αφεντικού ή µπορεί να διατάζει αστυνοµικούς να προχωρήσουν σε συλλήψεις. 

13. Αυτός που έπαιρνε κύπελλα στο περίφηµο στρίψιµο νοµίσµατος που µόνο ο διαιτητής έβλεπε. 

14. Αυτός που µόνη ελληνική οµάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχει βρεθε:ί ένοχος για καραµπινάτη υπόθεση δωροδοκίας (Η υποθεση των λουλουδιων). 

15. Αυτός που για την υπόθεση αυτή δεν υποβιβάστηκε στη Β Εθνική µε την ψήφο του µεγάλου αντιπάλου του Ανδριανόπουλου. 

16. Αυτός που κινητοποιούσε Ρουµποειδείς αθλητικούς δικαστές να δικάσουν Σάββατα (!) για να τιµωρήσουν παίχτες του Ολυµπιακού. 

17. Αυτός που επί δεκαετίες καταλήστευσε το Ελληνικό Δηµόσιο µε τα περίφηµα "µηδενικά συµβόλαια" χωρίς ντροπή και µε τις πλάτες του κράτους. 

18. Αυτός που διέλυσε εν µια vυκτί τον Πανιώνιο (ένα "λάθος" υπαλλήλου του Πανιωνίου, άφησε 6 (έξι) παίκτες ελεύθερους) µόνο και µόνο για να πάρει το Μαραγκό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: