Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΒΡΩΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(3) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}



Διαβαστε το αυθεντικο εδω!




ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΦΙΛ ΝΤΟΝ 

Ο Αγγλος ρέφερι μίλησε στην «Daily Mail» αναφέροντας πως ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού μετά την αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τον επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο που διέμενε. 



Η είδηση, όμως δεν ήταν η επίσκεψη, αλλά ό,τι ο Ντον ανέφερε πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού του έδωσε δώρα για να έχει ευνοϊκή διαιτησία σε περίπτωση που τυχόν κληρωθεί να διευθύνει αναμέτρηση των πρασίνων: 

«Μετά την διαιτησία μου to 1994 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα (μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μας έφερε κάποια ακριβά δώρα. 

Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... 
σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτωση που κληρωνόμουν να διαιτητεύσω την ομάδα του».

 Στη συνέντευξη του ο Αγγλος διαιτητής τόνισε πως πολλές ομάδες πρόσφεραν δώρα και αν δεν έπαιρναν το αποτέλεσμα τα δώρα... εξαφανίζονταν: 

«Πολλές φορές οι ομάδες πρόσφεραν δώρα και εσύ απλά έλεγες να τα βάλουν κάπου μέσα στο αυτοκίνητο που θα σε μετέφερε στο ξενοδοχείο. 
Σε περίπτωση όμως που το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό γι' αυτούς, τα δώρα εξαφανίζονταν. 
Πολλοί διαιτητές κουβαλούσαν εφεδρικές τσάντες για να μεταφέρουν τα δώρα τους. Έχω τόσα πολλά κοσμήματα και ρολόγια από δώρα, που πραγματικά για ένα διάστημα θα μπορούσα να φοράω και ένα διαφορετικό κάθε ημέρα για ένα μήνα». 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 
ΠΧ SDAY.GR ->http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=11171&catid=9















Δεν υπάρχουν σχόλια: