Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΡΥΛΟΣ(2)! Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(44) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}








Διαβαστε το αυθεντικο εδω!



ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ… ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? 

ΕΙΝΑΙ: 









Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΕΙΝΑΙ 

19. Αυτός που όποτε σφυρίξει από την Αθήνα, χτυπάνε προσοχή στο Ηράκλειο και στέλνουν µε τα σώβρακα όποιον παίκτη θέλει το αφεντικό. 

20. Αυτός που µπορεί και κόβει τη µπάλα σε παίκτες ταλέντα σαν τον Γεωργακόπουλο, επειδή δεν έκαναν τα καπρίτσια κάποιων (οπου καποιος, βαλτε Γ.Βαρδινογιαννης). 

21. Αυτός που "φιλοξένησε µε τον καλύτερο και επικερδέστερο τρόπο" τους διαιτητές του επαναληπτικού µε τη Χόνβεντ στον ιππόδροµο και στα µπουζούκια. 

22. Αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει παίκτη της Λίβερπουλ (Μάρκ Λόρεντσον) σε αγώνα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. 

23. Αυτός που έστησε διαιτητή να καταγγείλει δήθεν δωροδοκία (για την οποία η Ουέφα αθώωθωσε ... τους Ουκρανούς) µε " ... γούνες !!! ... " από τον αντίπαλό του ώστε να αποβληθεί η αντίπαλος. 

24. Αυτός που έφερε µετεγγραφές απο οµάδες τις οποίες είχε αποκλείσει (...) προηγουµένως στο Κυπ. Πρωταθλητριών (Φίτος, Ολισαντέµπε) 

26. Αυτός που µέχρι πρόσφατα κληρωνόταν στο Κύπελλο Ελλάδας µε οµάδες Β και Γ Εθνικής -τυχαίως πάντα- όταν τις κληρώσεις τις έκανε ο εκλεκτός του Δραµουντάνης.(με αποκορυφωμα τις κληρωσεις στο κυπελο της περιοδου 2009-10 οπου ο δρομος για τον τελικο περιελαμβανε τα μεγαθηρια του ελληνικου ποδοσφαιρου…Εορδαικο, Πιερικο, Καλλιθεα και ΠΑΣ Γιαννενα…Δυσκολευτηκαν τα παιδια) 

27. Αυτός που "κατάφερε" τη FIBA για πρώτη και µοναδική φορά να ζητήσει συγγνώµη (πρωτοπόρος ΚΑΙ εκεί) από την µπασκετική Μπαρτσελόνα για τον τρόπο µε τον οποίο της εκλάπη το Κύπελλο στο Παρίσι. 

28. Αυτός που έστειλε µόνιµους "εκπροσώπους" του (Μαυροκουκουλάκη, Καλογερά) στην Ουέφα για να "προστατεύσει" τα συµφέροντά του 

29. Αυτός που πρώτος (ΚΑΙ εκεί) έβαζε να παίζει στα µεγάφωνα του κλειστού του οακα γκολ ισπανικης οµάδας απέναντι στον µεγάλο του αντίπαλο. 30. Αυτός που έχει επιστρατεύσει ένα στρατό από δηµοσιογράφους και τηλεoπrικoύς σταθµούς για να προστατεύσει την εικόνα του ασκώντας από αστεία έως µηδαµινή κριτική στην οµάδα του τριφυλλιού με απειρα καθημερινα παραδειγματα κυριως από τον ημερησιο αθλητικο τυπο της ελλαδας..) 

31. Αυτός που διατάζει την εκδίωξη δηµοσιογράφου αρχισυντάκτη (Ξύδης, Σπόρτάιµ) απο εφηµερίδες όταν -κάποια στιγµή- του ασκήσουν κριτική που δεν αρέσει στο αφεντικό. 

32. Αυτός που εν έτος 2002 δέρνει µέχρι αίµατος διαιτητές µε πρωταγωνιστές του ξυλοδαρµού τον επικεφαλής "πρόεδρό'! του και παράγοντές του. 

33. Αυτός που ενώ τιμωρειται με ποινες κεκλοισμενων των θυρων για το Νο32, κανονίζει ώστε να εκτίσει την τιµωρία του στα προκριματικά του Κυπ. Ελλάδας µε την Κρύα Βρύση, το Κυργιάκι και την Ελασσόνα 

34. Αυτός που χλευάζει τον ελληνικό λαό µε το να αξιώνει να του παραχωρηθεί ΔΩΡΕΑΝ χώρος δισεκατοµµυρίων µέσα στην πρωτεύουσα, ενώ δεν του ανήκει ούτε το γήπεδο που έχει τώρα. 

35. Αυτός που επιστρατεύει µε ένα απλό κέλευσµα, εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό βουλευτές να υποβάλλουν καταγέλαστες επερωτήσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

36.Αυτός που έχει δώσει σε ενεργεία διαιτητές το δικαίωµα να διατηρούν βενζινάδικα με αποκλειστικότητα (όλως τυχαίως πάντα...) στην επισκευή των βυτίων της ΑVIN, στην Αργυρούπολη. 36. Αυτός που έφτιαξε τους πυλώνες του γηπέδου του Ερυθρού Αστέρα και ποιος ξέρει τι άλλο στη Ρουμανία, Ουκρανία κ τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος στον οποίο ανήκει. 

37. Αυτός που επί δεκαετίες καταλήστευσε το Ελληνικό Δημόσιο με τα περίφημα "μηδενικά συμβόλαια" χωρίς ντροπή και με τις πλάτες του κράτους. 

38. Αυτός που έφερε μετεγγραφές απο ομάδες τις οποίες είχε αποκλείσει (...) προηγουμένως στο Κυπ. Πρωταθλητριών (Φίτος, Ολισαντέμπε) ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: