Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ, ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ! Μαθήματα..."πράσινης" ιστοριας! ΜΕΡΟΣ(45) {ΑΠΟ ΤΟ BAM.GR}








Διαβαστε το αυθεντικο εδω!



"..ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.." Οσο για τον περιφημο τελικο κυπελλου που εληξε ισοπαλος και το κυπελλο πηγε στον παο, αφου το αποφασισε μια δεκαρα και ο διαιτητης, εδω ειναι αυτουσια η ιδια η δηλωση του δικου τους ανθρωπου Μιμη Δομαζου.

«Το πιο αστείο περιστατικό σε ντέρμπι συνέβη σε έναν τελικό Κυπέλλου. Δεν θυμάμαι με ακρίβεια ποια χρονιά ήταν, αλλά την εποχή εκείνη, όταν ο τελικός τελείωσε ισόπαλος δεν υπήρχε ούτε παράταση, ούτε πέναλτι, ούτε επαναληπτικός αγώνας. Το κύπελλο θα το σήκωνε όποιος έβρισκε το νόμισμα και ο διαιτητής του αγώνα κάλεσε εμένα και τον Σιδέρη ως αρχηγούς για το.. στρίψιμο.

Αντί για να παίξουμε όμως «κορώνα - γράμματα», ο διαιτητής έκρυψε τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και έβαλε το κέρμα σε ένα από τα δύο. Τη στιγμή που φέρνει λοιπόν, τα χέρια του μπροστά μας, πριν προλάβει να μιλήσει ο Σιδέρης, αρπάζω το χέρι του διαιτητή και του λέω «δικό μου το κέρμα, δικό μου και το κύπελλο». Και.. το σηκώσαμε! Η πλάκα είναι ότι δεν είχα ιδέα αν ήταν το σωστό χέρι, απλώς ξάφνιαστηκε τόσο πολύ με την αντίδρασή μου, που μου έδωσε και το κύπελλο...»

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΜΑΤΟΣ 1968/69 Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την θέληση κάποιων να κατακτήσει επιτέλους ο Παναθηναϊκος Νταμπλ και δυστυχώς δε μπορεί να εναντιωθεί με... αγωνιστικούς τουλάχιστον τρόπους! Έτσι το υπάρχον καθεστώς αναδεικνύει τον ΠΑΟ πρωταθλητή Ελλάδας αλλά και Κυπελλούχο με πολύ περίεργο τρόπο μάλιστα. 



Συγκεκριμένα στον τελικό και ενώ οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 1-0 αποβάλλεται ο Μποτίνος γιατί καθύβρισε την θεία του συμπαίκτη του Γκαϊτατζή!!! Κατόπιν σε ανύποπτο χρόνο και ενώ οι πράσινοι είχαν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, ο διαιτητής έστηνε το τείχος, ο Δομάζος σούταρε και αφού η μπάλα προσέκρουσε στον Λιαδέλη κατέληξε στα δίχτυα με το σκορ να γίνεται 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που ανέδειξε τον ΠΑΟ Κυπελλούχο μετά την διαδικασία του στριψίματος του κέρματος που ήταν μια έμπνευση του διαιτητή της συνάντησης κ.κ Μίχα!!! Ωραιος τροπος να παιρνεις την κουπα ετσι δομαζο?

                                     Πηγη:http://www.bam.gr/page.ashx?pid=17&aid=196182

Δεν υπάρχουν σχόλια: