Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τρακης ειναι πονηρος (λεμε τωρα). Ξανθη - Ποα 3-2 η' μηπως 13-2?

Tα πρασινα ΜΜΕ, οπως ηταν φυσικο, εχουν αποκρυψει ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου...


Νέα βόμβα στην "Δίκη", Στα ύποπτα το Ξάνθη-ΠΑΟ 3-2!

Ακόμη μία "βόμβα" "έσκασε" στο πλατό του Blue Sky και την εκπομπή "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαϊδη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οποίου προκύπτει πως Έλληνας παράγοντας και υιός Έλληνα παράγοντα "θησαύρησαν" το 2008 ποντάροντας σε αποτελέσματα αγώνων της Σούπερ Λιγκ και της Β' Εθνικής ενώ βρίσκονταν στην Μαλαισία!
Όπως καταγγέλθηκε δημοσίως οι δύο άνδρες πόνταραν ένα..τσουβάλι χρήματα στα....
ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά με σκορ 1-2 και Ξάνθη-Παναθηναϊκός με σκορ 3-2, με τον υιό να στοιχηματίζει
 σε ήττα της ομάδας του και να κερδίζει 13 εκατομμύρια ευρώ! Mάλιστα το Ξάνθη-Παναθηναικόςδεν βρίσκεται στον φάκελο της ΟΥΕΦΑ!
Ο κ. Βοργιάς κατήγγειλε ότι "παράγοντας του ποδοσφαίρου, έπαιξε στη Μαλαισία (μέσω ιδιωτικής ελληνικής τράπεζας) το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 το 2008. Τα κέρδη του ήταν περίπου 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που έχει στοιχειοθετηθεί μέσω του πορίσματος του ΣΔΟΕ", ενώ συνέχισε λέγοντας:
"Γιος γνωστού παράγοντα, πόνταρε να ηττηθεί η ομάδα του! Ήταν ματς της Σούπερ Λίγκας το 2008 και πράγματι η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2. Είχε παίξει και το σημείο, αλλά και ότι θα μπουν πολλά γκολ"!
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης ο οποίος τόνισε: 
"Το παιχνίδι είναι το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2, στο οποίο οΠαναθηναϊκός έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα του 2008. Ο γιος του παράγοντα είχε ποντάρει στη Μαλαισία το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ με απόδοση 8,50 για να ηττηθεί η ομάδα του. Τελικά πήρε περίπου 13 εκατ. ευρώ"!
Όπως σημειώθηκε, όλα τα παραπάνω είναι στοιχειοθετημένα από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος (για τους περίφημους… 968 υπερ-τυχερούς) και από τον ΣΔΟΕ και διερευνώνται από τη δικαιοσύνη.
Μάλιστα στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά και ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα εκείνη την εποχή και αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του με 1-2 από την Καστοριά υπογραμμίζοντας πως:
"ότε ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία και η Καστοριά τελευταία. Ο Σιντιμπέ δέχτηκε δύο τέρματα από το ένα τέρμα στο άλλο! Στο ένα μάλιστα βγήκε από την εστία του και άφησε τη μπάλα να περάσει. Δεν έχουν ξαναμπεί τέτοια γκολ σε παγκόσμιο επίπεδο. Υποπτεύομαι ότι είχε στηθεί το παιχνίδι. Μετά από αυτό, ο Σιντιμπέ εξαφανίστηκε και ο Γιώργος Χατζάρας που τον είχα προπονητή, παραιτήθηκε".
Το θέμα θα πάρει, λογικά τον δρόμο της δικαιοσύνης και το balla.gr όφειλε να σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Blue Sky.


:: Ημερομηνία δημοσίευσης: 31-05-2011 - Ώρα: 09:18



Για κέρδη εκατομμυρίων ευρώ που καρπώθηκαν ένας παράγοντας και ένας υιός παράγοντα, οι οποίοι πόνταραν στη Μαλαισία τα αποτελέσματα δύο αγώνων του 2008, έγινε λόγος το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν επωνύμως, οι αναμετρήσεις ήταν το ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 και το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2. Για το τελευταίο, ο υιός παράγοντα πόνταρε… στην ήττα της ομάδας του και κέρδισε 13 εκατ. ευρώ!
Στη «Δίκη» του Blue Sky, το παλιό στέλεχος της διαιτησίας, Σωτήρης Βοργιάς, ο οποίος είχε αποκαλύψει και το σκάνδαλο των κασετών, αναφέρθηκε σε δύο παιχνίδια που βρίσκονται στο στόχαστρο της δικαιοσύνης βάσει της περίφημης έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος και τα οποία ματς δεν συμπεριλαμβάνονται στα –κατά την UEFA- 40 ύποπτα παιχνίδια.
Ο κ. Βοργιάς κατήγγειλε ότι «παράγοντας του ποδοσφαίρου, έπαιξε στη Μαλαισία (μέσω ιδιωτικής ελληνικής τράπεζας) το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 το 2008. Τα κέρδη του ήταν περίπου 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που έχει στοιχειοθετηθεί μέσω του πορίσματος του ΣΔΟΕ».
Ο παλιός διεθνής ρέφερι, αναφέρθηκε στη συνέχεια και σε μια άλλη υπόθεση, η οποία είχε δημοσιευτεί και παλιότερα: «Γιος γνωστού παράγοντα, πόνταρε να ηττηθεί η ομάδα του! Ήταν ματς της Σούπερ Λίγκας το 2008 και πράγματι η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2. Είχε παίξει και το σημείο, αλλά και ότι θα μπουν πολλά γκολ!».
Με παρέμβαση του στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης επιβεβαίωσε το γεγονός (άλλωστε είχε κληθεί παλαιότερα από τη δικαιοσύνη να καταθέσει σχετικά), προχωρώντας σε ακόμη μεγαλύτερες αποκαλύψεις: «Το παιχνίδι είναι το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2, στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχασε ουσιαστικά το πρωτάθλημα του 2008. Ο γιος του παράγοντα είχε ποντάρει στη Μαλαισία το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ με απόδοση 8,50 για να ηττηθεί η ομάδα του. Τελικά πήρε περίπου 13 εκατ. ευρώ».
Όπως σημειώθηκε, όλα τα παραπάνω είναι στοιχειοθετημένα από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος (για τους περίφημους… 968 υπερ-τυχερούς) και από τον ΣΔΟΕ και διερευνώνται από τη δικαιοσύνη.
Προς το τέλος της εκπομπής, παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ήταν πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα την επίμαχη περίοδο και αναφέρθηκε στο ματς με την Καστοριά και τον… Σιντιμπέ: «Τότε ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία και η Καστοριά τελευταία. Ο Σιντιμπέ δέχτηκε δύο τέρματα από το ένα τέρμα στο άλλο!

Στο ένα μάλιστα βγήκε από την εστία του και άφησε τη μπάλα να περάσει. Δεν έχουν ξαναμπεί τέτοια γκολ σε παγκόσμιο επίπεδο. Υποπτεύομαι ότι είχε στηθεί το παιχνίδι. Μετά από αυτό, ο Σιντιμπέ εξαφανίστηκε και ο Γιώργος Χατζάρας που τον είχα προπονητή, παραιτήθηκε».
Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2...



... Και από το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2




Δεν υπάρχουν σχόλια: