Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ



Δυστηχως αδερφια μου Ολυμπιακοι στο μπασκετ ο Ολυμπιακος τα τελευταια 15 χρονια παει με το σταυρο στο χερι. Αν θυμαστε και εποχες Ιωαννιδη και Ιβκοβιτς με Κοκκαλη προεδρο Ο Ολυμπιακος δεν ελεγχε το παρασκηνιο αλλα δεν ηταν ερμαιο του καθε Παυλαρα!
Πλεον το πιο ομορφο αθλημα (κατ εμου) και ενα απο τα πιο ομορφα αθληματα στο ευρυ κοινο εχει γινει διοργανωση του ΠΟΑ. Οτι θελουν κανουν. Οι εποχες που τους γλεντουσαμε σε Ελλαδα και Ευρωπη που τους ριχναμε 35 ποντους κ.α εχουν περασει.
Βεβαιως οταν τους λες για τα πρωταθληματα νον κολ για τις πασες του πρασινου μουλαομεροβιτς στον μπατιστ για τις σφαγες οταν προηγουμασταν με 16 ποντους μες το Οακα για το ντου των οπαδων και για τα αισχη που εχουμε ζησει εδω και μιαμιση δεκαετια η απαντηση ειναι μια: ΕΞΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.
Κι ομως δεν ειναι ετσι.Με αυτην την λογικη το πρωταθλημα θα επρεπε να δινετε στον ποα επειδη εχει 6 ευρωπαικα (τα μισα ειναι κλεμμενα).
Ξερω οτι πολλοι θα ειστε εξοργισμενοι με ολα αυτα τα κομμικοτραγικα που συμβαινουν χρονια τωρα γι αυτο και γω προσπαθησα να συλλεξω λιγες απο τις ομορφιες της πρασινης μποχας τα τελευταια χρονια:

(Τα βιντεο στο παραπανω λινκ αναφεροντε  στα τελευταια 3 χρονια)
Δειτε τη σφαγη στο Φαιναλ4 του βερολινου οπου δεν μας επιτρεπουν να παμε τελικο!
Η αντιδραση του Τσιλντρες
Το κλεμμενο ευρωπαικο του Ποα:
Το κλεμμενο πρωταθλημα (Non Call)
Διαβαστε μια απιστευτη ιστορια για τους πρασινους απατεωνες:
Διαβαστε για το πως ο Μουλαομεροβιτς που αγωνιζοταν στον Ολυμπιακο (οντας βαζελος) χαρισε στο τελος το πρωταθλημα στον ποα. Προδοσια!

Η μεγαλυτερη ντροπη που ειδα ποτε...Δινει την μπαλα στον Μπατιστ,στην επαναφορα,και αφου σιγουρευτικε πως ο Μπατιστ θα εβαζε το καλαθι,του εκανε και ενα φαουλ,ετσι για να γουσταρει. Ντροπη ρεεεεεεε,Οχι τοσο φανερα τα ρεζιλικια τους. Βδελιρη,σιχαμενη και παναθηναικη κινηση!!!
Διαβαστε και δειτε την περσινη  σφαγη στους τελικους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: